Борис Бекер е легенда в тениса, но това по никакъв

...
Борис Бекер е легенда в тениса, но това по никакъв
Коментари Харесай

Един от най-лошите затвори във Великобритания: Ужасни условия за Борис Бекер зад решетките


Борис Бекер е легенда в тениса, само че това по никакъв метод няма да направи изискванията му в пандиза по-леки в сравнение с останалите.

Германецът бе наказан на две години и половина поради съзнателно укриване на имущество в размер на 2,5 милиона паунда в опит да предотврати опция за погашение на част от задълженията си, които са към 60 милиона евро.

От този интервал Бекер ще би трябвало да прекара в пандиза най-малко година и половина преди да се надява на вероятно стартиране под домакински арест.

По всичко наподобява, че най-малко първите 15 дни ще бъдат същински пъкъл за 6-кратния първенец от Големия шлем. В момента той е в пандиза HMP Wandsworth, който се намира на към 3 километра от All England Club – мястото, на което Бекер завоюва три от „ мейджър “ купите си и което го трансформира в суперзвезда в целия свят.

Затворът от категория В е на 170 години и е претъпкан. „ Плъхове, непрекъснато принуждение, корист с опиати и пандизчии, които са заключени в килиите си по 22 часа дневно “, по този начин разказва пандиза Джейк Райън.

В интервала 2020-21 има физическа офанзива измежду пандизчиите съвсем всеки ден. Служителите на пандиза са употребявали мощ 1295 пъти в този интервал, приблизително по близо 4 пъти дневно.

В него своите присъди излежават 1300 души. Към момента Бекер е в обособена килия, само че е евентуално да бъде изместен в споделена. Той е в поделение, в което има баня с 6 душа за 86 килии в случай, че в една килия може да има и до 6 души.

Бекер ще би трябвало да прекара в този затвор най-малко 15 дни преди вероятно да бъде изместен в затвор от категория С с по-малко защита и по-благоприятни условия.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР