“Борим се за опазване на българския суверенитет, за независимостта на

...
“Борим се за опазване на българския суверенитет, за независимостта на
Коментари Харесай

Петър Петров: Борим се за държава, в която българите да имат сигурност, законност и нормални доходи

“Борим се за запазване на българския суверенитет, за независимостта на България. Борим се за една по-сигурна среда, в която българите не просто да оцеляват, а да имат сигурност, правда и естествени приходи ”, съобщи в студиото на “Панорама ”, заместник-председателят на “Възраждане ”, Петър Петров. 

 

По отношение на импортираният от “Възраждане ” Законопроект за регистрация на медиите и НПО-та, получаващи външно финансиране, с цел да стартират избрани тези, Петров се аргументира като уточни, че във импортирания Законопроект категорично е упоменато, че лицата, които обгръща този закон са единствено и само тези, които популяризират информация - медии и грантаджийски НПО-та. Също по този начин, с цел да попаднат под ударите на закона, тези лица би трябвало да са получили финансиране, с цел да разпространят и пропагандират  избрани тези и това ги прави сътрудници на задгранично въздействие. 

 

“Българското общество страда от грандиозна, манипулативна информация, която му се сервира всекидневно. За да се противодейства на това е нужна смяна в законодателството. Единственото следствие за проводниците на непознато въздействие ще бъде, че те ще би трябвало да се отбелязват като такива. По никакъв метод не се нарушават техни съществени права и свободи ”, разяснява още Петров. 

 

Във връзка с идната предизборна акция, той съобщи, че “Възраждане ” постоянно се явява на избори с настройката за победа. Политическата организация пораства като посланичество в Народното събрание, а всички признати в Народното събрание, положителни законодателни начинания на " Възраждане " до момента, са една солидна база да се трансформира партията в първа политическа мощ с задоволително болшинство, с цел да образува свое държавно управление. 

 

“Възраждане ” понастоящем е единствената политическа организация, която се бори за независимостта на България. А да си самостоятелен през днешния ден е обвързване, битка и отговорност. Най-вече - битка. Да си самостоятелен не е елементарно и е нещо, към което би трябвало да се стремим всеки един ден ”, съобщи още Петров. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР