Борейки се с едни от най-лошите показатели за заразяванията с

...
Борейки се с едни от най-лошите показатели за заразяванията с
Коментари Харесай

Българите във Великобритания са гласували за Кирил Петков и Румен Радев

Борейки се с едни от най-лошите индикатори за заразяванията с COVID-19, в неделя България се изправи пред тежки договаряния за съставяне на държавно управление, откакто екзитполовете не демонстрираха явен победител на третите парламентарни избори в страната за година, заяви организация " Ройтерс " в първия си коментар за извършените избори.

Българите в Обединеното кралство гласоподаваха в 132 секции. За някакви изборни резултати от Острова е още прекомерно рано да се приказва, само че сведенията, с които разполагаме от машинния избор от някои секции демонстрират, че евентуален победител е „ Продължаваме промяната “, следвана от „ ИТН “. Останалите три сили, които си разпределят множеството гласове, са „ Възраждане “, ГЕРБ-СДС и „ Демократична България “.

Разбира се, след цялостното броене позициите могат да се трансформират доста, само че тези пет обединения се обрисуват като съществени играчи. По отношение на президентските избори Румен Радев е неприкрит любимец измежду българите във Англия. Българските избори на територията на Обединеното кралство минаха умерено и без напрежение, каквото постоянно е съпътствало предходни гласувания. За разлика от доста други места, тук на Острова, не бе обявено за проблеми с машинното гласоподаване. Организацията бе доста добра, доброволците още веднъж свършиха добра работа, помагайки оптимално за безпроблемното протичане на гласуването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР