Борещият се за второто място в хърватското първенство отбор на

...
Борещият се за второто място в хърватското първенство отбор на
Коментари Харесай

Риека рухна за пет минути без Божинов

Борещият се за второто място в хърватското състезание тим на Риека сензационно загуби от застрашения от изпадане отбор на Рудеш с 2:4 като посетител в дуел от 29-ия кръг. Гостите бяха без българската си звезда Валери Божинов, който даже не бе включен в групата.

Двубоят даде огромни страсти за почитателите, които видяха с изключение на шестте гола, по този начин и два червени картона. Домакините поведоха небрежно с 2:0 единствено в границите на първите пет минути, когато се разписаха Боревкович и Каменар. В 33-ата минута Риека понижи посредством бразилеца Хебер. Първоначално основният арбитър Дарио Бел анулира гол, само че след минута го призна.

В 49-ата минута домакините още веднъж направиха задатъка си два гол с попадение на Марио Будимир. Риека върна един гол посредством Домагой Павичич в 61-ата минута. В 65-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Дарио Жупарич получи втори жълт картон, а домакините получиха право да изпълнят дузпа. Тя беше осъществена от Будимир, за който това беше 13-о попадение за сезона.

Три минути преди края и домакините останаха с 10 души на терена. Загубата остави Риека на трето място с 54 точки, до момента в който вторият Хайдук има 55 и мач по-малко. Лидер е Динамо с 63. Рудеш върви осми с 26.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР