Борещият се за спасение във Втора лига тим на Беласица

...
Борещият се за спасение във Втора лига тим на Беласица
Коментари Харесай

Беласица с двоен трансферен удар

Борещият се за избавление във Втора лига отбор на Беласица подписа с двама. Това са Васил Божинов, който за последно защитаваше цветовете на Струмска популярност и Мартин Русков, който игра за петричани със статут на дилетант.

" Отборът на ОФК " Беласица " подписа с нов футболист - Васил Божинов. Двадесет и седем годишният флангови състезател е родом от село Първомай. Той е младеж на Пирин Благоевград, минал през редица български тимове, като за последно игра в " Струмска Слава " Радомир, където записа 862 минути в 17 мача и има маркирани три гола.

" В Радомир се усещах извънредно добре и съм доста признателен на клуба за отношението, до момента в който бях техен състезател, само че не укривам, че макар късия си престой тук, като човек роден в Петрич и живеещ в Първомай, Беласица постоянно ми е била на сърцето. Идвам с цел да оказа помощ на тима да реализира класиране почтено за тим с име и аудитория като Бела. "

Другият състезател, който подписа през днешния ден своя първи професионален контракт е Мартин Русков, който до в този момент беше с аматьорски статут, само че с играта си потвърди, че заслужава контракт.

" Радвам се, че управлението ми гласоподава доверие. В Бела се усещам като вкъщи си. Със съотборниците се разбираме съвършено. Чувствам и любовта на публиката. Така че не се замислих въобще преди да подпиша контракта. Надявам се да разгърнем капацитета си през пролетния полусезон и да се изкачим в класирането. А в бъдеще да секласираме и в по-горната дивизия. " - бяха думите на Рускаов, след подписването.

" Изключително сме удовлетворени от това, че успяхме да подпишем дълготрайни контракти с двама перспективни играча. Васко Божинов е умел състезател, който като се изключи че умее да играе на двата фланга, е състезател, който се оправя и в двете етапи на играта еднообразно добре. Мартин Русков пък е млад състезател, единственият, който през есеннния полусезон игра като закрепостен титуляр във всеки един мач на Беласица. Неговото бъдеще наподобява доста обещаващо и това, че подписа първия си професионален контракт с нас, ни прави доста щастливи. " - сподели за клубния уебсайт Герасим Заков.
 Неймар от Петрич още веднъж ще играе за Бела
Неймар от Петрич още веднъж ще играе за Бела

Силен трансфер на " комитите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР