Борещият се за оцеляване в английския футболен елит тим на

...
Борещият се за оцеляване в английския футболен елит тим на
Коментари Харесай

Борнемут у Лутън превъртяха играта - 4:3 след луд мач!

Борещият се за оцеляване в британския футболен хайлайф отбор на Лутън пропиля преднина от 3:0 при гостуването си на Борнемут и загуби с 3:4 в отсрочен мач от 17-ия кръг на Висшата лига.

Лутън можеше да прекъсне серията си от шест срещи без победа в шампионата, само че позволи ново проваляне и остава на 18-о място във краткотрайното класиране с 21 точки, на три зад 17-ия Нотингам Форест.
 Шефилд Юнайтед приключи наедно с Борнемут, Уулвърхямптън завоюва
Шефилд Юнайтед приключи наедно с Борнемут, Уулвърхямптън завоюва

Вижте резултатите през днешния ден

Отборът на Борнемут реализира втора победа в последните си три дуела от Висшата лига и се намира на 13-а позиция с 35 точки, колкото има и 12-ият Фулъм.

Гостите осъществиха и трите си попадения през първото полувреме. Футболистите на Лутън поведоха с 1:0 още в деветата минута след гол на нидерландския полузащитник Тахит Чонг. 26-годишният нападател Чидози Огбене направи резултата 2:0 в 31-ата минута, а в първата минута на добавеното време на първата част Рос Баркли бе прецизен за 3:0 в интерес на Лутън.

Доминик Соланке вкара за Борнемут в 50-ата минута, намалявайки пасива на тима за 1:3, а пет по-късно Чонг прати топката в мрежата на домакините, само че голът не бе зачетен поради нарушаване.

В 62-ата минута украинецът Илия Забарни съкрати още повече разликата с второ попадение за домакините след прецизен удар с глава. Само минути по-късно Антоан Семеньо вкара изравнителния гол за Борнемут след хубава самостоятелна акция, а в 83-ата минута ганайският национал означи за 4:3 и завърши зрелищния поврат за домакините.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР