Борбата с коронавируса е сложна задача, която изисква постоянните усилия

...
Борбата с коронавируса е сложна задача, която изисква постоянните усилия
Коментари Харесай

Как Google Maps ще ви помогне по време на епидемията от коронавирус

Борбата с ковид е комплицирана задача, която изисква непрекъснатите старания на големи групи хора и за жалост изисква повече време, в сравнение с бихме желали, с цел да бъде сполучлива.

Предприемането на превантивни ограничения против опасността и оправянето с многочислените рестриктивните мерки наложени от Covid-19 може да бъде много по-лесна задача с Гугъл Maps.

Услугата за навигация е известна освен за бързи направления, само че и с даване на разнообразна потребна информация, като да вземем за пример за смяна в графика за местата, които посещавате.

Ако има проблем да вземем за пример може да разберете за смяна в работното време на обичано заведение и други непредвидени ограничения.

Гугъл подканват представителите на дребния и междинния бизнес да обновяват непрекъснато настоящата информация за своите интервенции, с цел да бъдат оптимално потребни на клиентите си.

Google Maps е подобаваща платформа за онлайн връзка с значимите за вас хора и ще ви разреши по-лесно да прецените по кое време или дали да предприемете обещано излизане от у дома или пътешестване.

Oбявите на заведенията, културни центрове и обществени места са добър метод да научавате в действително време обстановката с желани местоположения, както и други вести свързани с ковид. Ъпдейтите ще обгръщат oще Business Profile сметките и Гугъл Search, оповестява BGR.

Представителите на бизнеси са подканени от Гугъл да актуализират данни за прекъсване на избрани обекти или поява на други засилени ограничения за сигурност, които подхващат.

Google Maps ще дава комфортен метод да ревизирате в каква степен са наранени най-любимите магазини, кафетерии, заведения за хранене, галерии и музеи от разпространяването на ковид.

Приложението за навигация се употребява от стотици милиони притежатели на смарт телефони от целия свят, което Гугъл също се надяват в допълнение да улесни достъпа до потребна информация, която дават на потребителите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР