Борбата с излишните килограми и желанието да изглеждаш добре в

...
Борбата с излишните килограми и желанието да изглеждаш добре в
Коментари Харесай

Женски трикове, чрез които дамите изглеждат по-слаби

Борбата с непотребните килограми и желанието да изглеждаш добре в очите на близките се отнасят и за двата пола, само че дамите явно са по-изобретателни в това отношение, написа Express.

Ново изследване на онлайн компанията за фешън конфекция Marisota демонстрира, че нежният пол по-често прибягва до разнообразни трикове, с цел да обезврежда резултата от по-пълния външен тип.

Според изследването на Marisota, извършено ред 2 000 дами, съвсем 90 % от запитаните признават, че се възползват от разнообразни безобидни, само че съобразителни номера в това отношение.

Триковете варират от това да се носят тъмни облекла и да се търси по-тъмен загар до това да се въоръжите с прекомерно огромна дамска чанта. Много от дамите прибягват до нови видове долни дрехи, което стяга тялото и ми придава по-прибран тип. Други избират да заложат на много високи токове, с цел да придадат спомагателна височина, а трети се крият зад огромни очила, с цел да създадат лицата си по-малки.

Накрая се оказва, че един от най-старите трикове в дамския боеприпас - да се обградиш с по-пълни и по-грозновати приятелки, с цел да изпъкваш на техния декор - също е задоволително публикуван и в наши дни.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР