Борбата с джигитите по пътя става все по ожесточена. КАТ

...
Борбата с джигитите по пътя става все по ожесточена. КАТ
Коментари Харесай

Супер камери в борбата с джигитите на пътя

Борбата с джигитите по пътя става все по яростна. КАТ ще стартира да употребява нови супер съвременни камери, оповестяват от NOVA.

23 устройства към този момент са инсталирани в полицейските коли и дебнат за извършители. Те могат да работят даже и в придвижване. Почти незабележими са, само че не пропущат провинилите се водачи, които по-късно получават " честитки ".

" Автомобилът разполага с две камери. Едната е конфигурирана на тавана колата, а другата е вградена в предната ризница. В багажника има конфигурирана независим компютър, който обработва наличната информация ”, изясни Илия Георгиев, контрольор в Пътна полиция в Групово дело „ Национална полиция ”.

В купето на патрулката има екран, на който в действително време се вижда пътят. Едното от нарушаванията, което хваща камерата, е превишената скорост.

" Патрулният автомобил се движи компактно вдясно, снима междинната и лявата лента. Определили сме, че оптимално допустимата скорост за придвижване е 80 км/ч. Радарът на камерата е надъхан да открива превишаване на скоростта от 105 км/ч нагоре ”, сподели още той./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР