Борбата на Жени от Пловдив продължава. Тя е на 38

...
Борбата на Жени от Пловдив продължава. Тя е на 38
Коментари Харесай

Да помогнем на Женя от Пловдив! Спешно се нуждае от 12 000 долара за продължение на лечението й

 Борбата на Жени от Пловдив продължава. Тя е на 38 години и е майка на една прелестна щерка. През 2017 година беше оперирана от периневрални кисти на Тарлов на равнище S2 и S3. Симптомите преди интервенцията бяха: мощни болки в кръста, уязвимост в краката, чести позиви за уриниране, полова дисфункция, запек, парастезии по краката, парене и доста други. Кистите бяха отстранени, само че за жалост, се получава рядко затруднение. Ето и последните вести към нейното положение.

Здравейте другари,

през днешния ден е време да ви споделим много значима информация.

СТАРТИРАМЕ ОТНОВО ОБРАТНОТО БРОЕНЕ! СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕМ СУМАТА ОТ 12 000 ДОЛАРА, РАВНЯВАЩО съдебна експертиза НА 19296,23 ЛВ.

Започваме от това, че в петък Жени и брачният партньор й направиха PSR проби в България с цел да могат да минат границата с Турция. Това условие на Турция ни струваше 200 лева като спомагателни разноски. 

Линейката ги взе от Пловдив и тази заран дойдоха в болница Лив Хоспитал- Турция за втората вливка на стволови кафези. И този път Жени беше закарана гратис до болничното заведение в Турция. За заминаването не заплатихме нищо за колата за спешна помощ. Тук е момента да ви уведомим, че с цел да върнем Жени от Турция в петък е належащо да преведем сумата от 600 евро. Допълнително ще качим фактурата за този разход. Безкрайно сме признателни на екипа на колата за спешна помощ, че до в този момент направиха три курса и не ни взеха никакви средства, само че четвъртия ще би трябвало да го платим. Важно е да уточня, че в казусът ни вършат огромна отстъпка даже за четвъртият курс. Благодарим ви, за този голям жест!

На 3 януари прехвърлихме 537,11 евро, от пей пал към картата с цел да има за разноски, свързани със заминаването и престоя, които не можем да платим от дарителската сметка.

Вчера сутринта бяха направени в Турция на Жени PSR тест и антигенен тест, на брачният партньор й беше изработен единствено PSR тест. Тези проби ни костваха 850 турски лири, равняващи се на 184 лева Сумата е платена от картата.

Сега три дни ще бъдат в хотел, до момента в който минат още веднъж всички прегледи и проучвания. Хотела ще ни коства 180 евро, равняващи се на 353 лева и то ще бъде заплатен от картата.

На 14.01.2021 г сутринта Жени ще бъде призната в болничното заведение с цел да се направи втората вливка на стволови кафези.

На 15.01.2021 г колата за спешна помощ би трябвало да ги вземе и да се приберат вкъщи.

Жени има позитивна реакция след първата вливка. Имаше една безумна болежка във вратът, която отшумя. Някак си стана търпима и на моменти дори я няма. Освен това имаше няколко дни в които имаше усъвършенстване и с пикочният мехур, което за нас е добър знак. Нещо се случва и се надяваме да е за положително. За страдание няма по какъв начин да кажем, че мощните болки, които имаше са изчезнали, тъй като, не са. На моменти краката и са доста тромави. Жени просто се усеща безсилна. За всички тези неща са известени в Турция още при започване на година.

На 04.01.2021 получихме проформа за трета вливка на стволови кафези, което значи, че в най-кратък период би трябвало да съберем 12 000 $.

Отново се обръщаме към вас за помощ. Моля ви, бъдете до нас, както бяхте до в този момент. Имаме потребност от Вашата поддръжка.

Молим ви, споделяйте и призовавайте. Всички вие станахте очевидци, какъв брой постепенно се събират средствата за огромен човек точно за това молим за интензивност от Ваша страна.

БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО БЕШЕ ДО НАС!

БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО ТЕПЪРВА ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ.

Наличностите все още са както следва:

Дарителска сметка 4246,97 лева,

Пей пал 7,42 евро

Припомняме още веднъж, че към момента DMS -а е спрян!!!

Моля, не превеждайте суми и в платформата на хелпкарма!!!

Начините посредством които може да се включите в акцията:

Превод по Дарителска сметка:

Обединена Българска Банка

Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева

ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA

Населено място: гр. Пловдив

IBAN: BG64UBBS80021053576440

BIC: UBBS BGSF

Валута: BGN/ Лева

Дарение посредством PayPal [email protected]

Официална фейсбук страница: " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР