Борбата на Бритни Спиърс с баща ѝ и попечителството продължава,

...
Борбата на Бритни Спиърс с баща ѝ и попечителството продължава,
Коментари Харесай

Тя все пак е Бритни! Всички задръжки на певицата паднаха и се показа без сутиен

Борбата на Бритни Спиърс с татко ѝ и попечителството продължава, а почитателите на звездата гневно я пазят и упорстват да бъде освободена от контрола, който ѝ бе натрапен преди 13 години.

В обществените мрежи Бритни атакува фамилията си намерено, като съобщи, че тези, които е трябвало да са най-голямата ѝ поддръжка, са я наранили надълбоко. И разгласи - няма да излиза на сцена, до момента в който контролът върху живота ѝ е в ръцете на татко ѝ. Тази закана идва на фона на първата победа в борбата против него - предходната седмица тя сама избра юриста си, който да я пази. 

Виж още: Помните ли тризначките от Big Brother? Какво се случва през днешния ден с тях и за какво две са без дом

На този декор наподобява, че Бритни стартира да се усеща доста по-сигурна в успеха си и контрола над живота си. Вероятно по този мотив звездата реши да пусне две свои фотоси, на които театралничи без никакво горнище, само че прикривайки с ръце гърдите си. За броени часове фотографиите събраха милиони лайкове и хиляди мнения. Някои допускат, че фотосите са знак, че певицата има по-голямо самочувствие и се усеща малко по-свободна, а други не търсят скрити послания, а просто се радват на фотосите. 

Виж още: Порнопринцесите на 2021: Най-горещите и сексапилни актриси в промишлеността за възрастни

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР