Борба за живот. Борбата на 10-годишният Дени. Преди години той

...
Борба за живот. Борбата на 10-годишният Дени. Преди години той
Коментари Харесай

Борба за живот: 10-годишният Дени след трансплантация на стволови клетки в Израел

Борба за живот. Борбата на 10-годишният Дени. Преди години той и фамилията му чуват диагнозата левкемия. След дълготрайно лекуване чуват и положителната вест - заболяването е в ремисия. До преди няколко месеца, когато ракът още веднъж се връща. Но като същински войник, нито Дени, нито фамилията се отхвърлят.

Трансплантацията беше на 19 април в Израел.

" За момента е добре, обикновено се развива. Има болки в корема, което е обикновено след трансплантация. Чакаме и други странични реакции, само че да се надяваме да не са толкоз мъчителни. Първите две седмици след трансплантация са по този начин ", показа майката на Дени.

За страдание много скъпо и дълготрайно излезе лекуването на Дени, само че лекарите вършат всичко допустимо, с цел да го спасят, добави майка му.

" Имаме потребност още от 80 000 $ за едно лекарство, което служи за отбрана на черния дроб. След трансплантация това е съдбовно. Събрали сме част от парите, само че 80 000 $ още изискуем и би трябвало да ги съберем до края на месеца. Доста непостижима сума. Надяваме се, че ще успеем ", сподели още майката на Дени.

Вижте във видеото по какъв начин може да помогнете на Дени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР