Борба с катастрофите, противодействие на престъпността по улиците и в

...
Борба с катастрофите, противодействие на престъпността по улиците и в
Коментари Харесай

Министър Калин Стоянов прие властта от Иван Демерджиев

Борба с злополуките, противопоставяне на престъпността по улиците и в дребните обитаеми места, справяне с мигрантския напън. Това са целите, които начерта новият вътрешен министър при встъпването си в служба. Калин Стоянов съобщи, че целият му професионален път е обвързван със системата на Министерство на вътрешните работи и няма потребност да я опознава.

Аз съм един от вас, познавам проблемите и ще направя всичко по силите си да се оправим с тях, обърна се към чиновниците на Министерство на вътрешните работи той.

Стоянов акцентира, че е човек от системата и не е политическа фигура и даде обещание да направи всичко допустимо министерството да се задържи надалеч от политиката.

Той пое щафетата от служебния министър Иван Демерджиев, който сподели, че изпитва задоволство, тъй като с неговия екип изпълнили огромна част от заложените цели. Декларирах, че в Министерство на вътрешните работи ще желая да се съблюдава законността, което е реалност. Не позволихме да станем жертва на ничие въздействие, сподели той. С доста старания се справихме с извънредно тежък мигрантски напън, който продължава да нараства и това ще бъде предизвикателство пред новия министър.

Отворихме и вратата пред Шенген, сподели още Демерджиев и разяснява, че ядрото чиновници в Министерство на вътрешните работи следва да бъде непокътнато, а управлението на министерството да резервира автономия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР