BOOM-балоните са вече и във Враца, научи агенция BulNews. В

...
BOOM-балоните са вече и във Враца, научи агенция BulNews. В
Коментари Харесай

BOOM-балоните са вече и във Враца! Вижте как и къде да си поръчате щастие

BOOM-балоните са към този момент и във Враца, научи организация BulNews.
В забързаното всекидневие, цялостно със стрес и отговорности, всички имаме потребност да разпуснем от време на време. Нашумелите балони с божествен газ към този момент се продават в съвсем всяко нощно заведение и натрупат от ден на ден утвърждение от купонджиите у нас. Въпреки че COVID-19 затвори нощните заведения, празненството към момента може да бъде на всички места към Вас.
Райският газ е пътят към "лесното благополучие ", защото е безвреден, продава се легално и е на налични цени. Балоните с божествен газ на BOOM са чудесно решение, за вечер изпълнена със смях и забавление. Един флакон стига за от 80 до 100 балона. За Враца той е на промоционална цена от 120 лева, с безвъзмездна доставка в града и подарък балони.

Какво в действителност е божествен газ?
Райският газ (N2O) е познатото название на диазотния оксид. Той намира редица приложения в медицината, сладкарството и инженерството, а използването му с развлекателна цел датира от повече от 150 години.
Той неслучайно се продава свободно, тъй като рационалната му консумация не съставлява риск за здравето. Той няма дълготрайни резултати върху тялото и душeвността и не води до физическо пристрастяване.
Ефектът му трае три минути, които са безусловно задоволителни с цел да вдигнат настроението Ви до небето. След прекосяването му още веднъж ще сте в кондиция и можете да повторите, че и да потретите! Разбира се, нашият съвет към Вас е да не прекалявате, тъй като всичко хубаво се скапва, в случай че не се употребява с граници и мярка!
Подарете си ужасно преживяване и поръчайте на тел: , на или на място в ресторант "Вили ", "Omerta bar & dinner " и "White bar " на пл. "Ботев " във Враца.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР