Бонуси ще получат полицаите на първа линия, които са на

...
Бонуси ще получат полицаите на първа линия, които са на
Коментари Харесай

На брифинга тази нощ обявиха: Раздават бонуси на всички полицаи, които са ангажирани с кризата

Бонуси ще получат служителите на реда на първа линия, които са на улицата и стопират хората, които макар възбраните се пробват да излязат от София. Това заяви МВР-шефът Младен Маринов на ексклузивен брифинг тази нощ. Финансови тласъци ще има и за специалистите от Националния център за заразни и паразитни заболявания, добави здравният министър Кирил Ананиев.

София бе сложена под ключ до второ разпореждане. Причината е, че макар възбраната столичани всеобщо взеха решение да пътуват. Затова Националният действен щаб сложи столицата под карантина и я заключи. Мярката е с поддръжката на премиера Бойко Борисов.



София е най-голямото огнище на ковид у нас. Хората, излезли от столицата, няма да могат да се върнат, оповестиха на ексклузивен брифинг здравният министър Кирил Ананиев, шефът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов  и  ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Излизането на столичани по уличите през последните два дни докара до внезапен скок в разпространяването на болестта от коронависурс.

Столицата е главното огнище, с най-вече заболели. Всички хора, които напущат София, са разпръснати из цялата страна. Този развой продължава и през вчерашния ден, и през днешния ден, най-вероятно и идващите два дни, сподели ген. Мутафчийски.

Още 40 инфектирани имаме до този миг. Това не е случай, а наклонност. Това е в контрастност с безгрижието, което се демонстрира от нашите съграждани, разгласи генералът.

Днес софиянци се юрнаха да пътуват, като че ли пандемия няма. Задръстванията по столичните булеварди бяха по-големи от тези на 15 септември.  5000 коли бяха върнати и не им е разрешено да изоставен София, тъй като водачите им са показали декларация с съображение: „ Отиване на работа ”.

Ще има инспекции през работодателите дали хората в действителност са били на работа, разгласи кабинетът. Над 60% от хората дали  основание „ работа ”, с цел да излязат от столицата, нямат трудови контракти, разгласи Министерство на вътрешните работи. Ще разнесат болестта, аз не съм пъдарин, сподели Борисов. И възмутено съобщи: Лъжци.  Рискуват живота си за едната трапеза, сподели и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.  / Стандарт

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 1 минута) Рейтинг: 10247 | Одобрение: 4032 Да не забравите на политиците да дадете бонуси. че и те доста работа свършиха.  Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за п

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР