Бонус играта на efbet с бляскав финал на живо, раздаде

...
Бонус играта на efbet с бляскав финал на живо, раздаде
Коментари Харесай

Зрелищен финал на Тръпка за злато с Криско, балет NOVA и Великия Гетсби

Бонус играта на efbet с блестящ край онлайн, раздаде над 5 млн. лв. облаги

Петима души завоюваха по 1 кг чисто злато във финалната част на играта " Тръпка за злато “ на efbet. Само за час в събота вечер 20 късметлии си разделиха 875 000 лв. във тип на разнообразни облаги от бонус играта, която провокира хиляди почитатели на онлайн уредника на игри и спортните залози от Никулден 2021 до Гергьовден тази година.

За първи път, с изключение на нормалния стрийминг, тегленето на печелившите се случи на зрелищно събитие онлайн във Военния клуб пред над 400 от решилите да участват персонално играчи. Бляскавият край на " Тръпка за злато “ придвижи гостите в новия рекламен клип на efbet. Дрескодът бе меко казано на равнище - искра за дамите и папийонки за господата, шампанско и перли, Криско и Бонус играта на efbet с блестящ край онлайн, раздаде над 5 млн. лв. облаги

Петима души завоюваха по 1 кг чисто злато във финалната част на играта " Тръпка за злато “ на efbet. Само за час в събота вечер 20 късметлии си разделиха 875 000 лв. във тип на разнообразни облаги от
бонус играта, която провокира хиляди почитатели на онлайн уредника на игри и спортните залози от Никулден 2021 до Гергьовден тази година.

За първи път, с изключение на нормалния стрийминг, тегленето на печелившите се случи на зрелищно събитие онлайн във Военния клуб пред над 400 от решилите да участват персонално играчи. Бляскавият край на " Тръпка за злато “ придвижи гостите в новия рекламен клип на efbet. Дрескодът бе меко казано на равнище - искра за дамите и папийонки за господата, шампанско и перли, Криско и балет NOVA потопиха участниците в луксозната атмосфера на Великия Гетсби.

" За първи път организирахме онлайн събитието, което прерастна в празненство, тъй като желаеме да доставим още повече развлечение на клиентите си. Вярваме, че
хазартът е развлечение и тръпката с изключение на, че е на всички места, е основната причина да са се присъединили толкоз доста участници. Считаме, че тегленето онлайн е най-прозрачният метод да раздадеш толкоз доста и огромни награди “, споделят от най-голямата българска компанията за спортни залози и хазартни игри.

Златният край

Пред очите на гостите на Големия златен край водещият Mr.Cash изтегли всеки един от 20-те късметлии спечелили парични награди и 5 -те златни кюлчета благодарение на компютърна стратегия, основаваща се на правилото на инцидентното изтегляне. В някои случаи той даваше късмет и на " златния пръст “ на красива асистентка от балет NOVA да направи решаващото натискане на бутона.

875 000 лв. потеглят към сметките на тези 25 души и ще бъдат в тях до 24 часа, разгласи водещият.

5-те кг злато отидоха при петима късметлии. Всеки от тях може да реши дали да получи 1 кг. от благородния метал или неговата левова равноценност от 115 000 лв.. Това прави 575 000 в чисто злато!

Паричният награден фонд ощастливи още 20 играчи, които си разделиха общо 300 000 лв. по следния метод:

3 х 50 000 лв.

2 х 25 000 лв.

5 х 10 000 лв.

10 х 5 000 лв.

Златната равносметка

Финалът на " Тръпка за злато “ беше кулминационната точка на 6-месечно изтегляне на облаги от
бонус играта, в която вземат участие постоянните клиенти на efbet в спортните залози и казино игрите. Ето и някои числа:

Над 200 000 души се включиха в цялата акция

Над 5 млн. лв. общо награден фонд си разделиха най-големите късметлии измежду тях

4 млн. златни талона участваха във финалното изтегляне. Това значи един басейн с олимпийски размери, в случай че талоните не бяха виртуални.

21 седмични тегления с по 200 000 лв. награден фонд всяка седмица или 4000 награди х 50 лева всяка седмица.

Каква ще бъде идната
бонус игра – очаквайте!

еfbet - тръпката е на всички места

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР