Боно започва турне в подкрепа на издаването на новите си

...
Боно започва турне в подкрепа на издаването на новите си
Коментари Харесай

Боно с турне в подкрепа на мемоарите си

Боно стартира турне в поддръжка на издаването на новите си записки.

62-годишният рокаджия ще издаде автобиографията си " Surrender: 40 песни, една история " през ноември и ще предложи на почитателите си по целия свят „ вечер на думи, музика и малко пакости “ с новото си шоу.

„ Липсват ми сцената и близостта на публиката на U2. В тези шоута имам някои истории, които да изпея, и някои песни, които да опиша... Освен това желая да се развличам, представяйки моите записки “, се споделя в изказване на Боно, изпратено до Variety

Изпълнителят на шлагера " With Or Without You " ще стартира турнето си, подкрепено от Live Nation, в Beacon Theatre в Ню Йорк на 2 ноември, след което ще посети Бостън, Торонто и Чикаго, преди да дойде в Обединеното кралство за дати в Лондон, Глазгоу, Манчестър и Дъблин. В Европа той ще гастролира в Берлин и Париж. Последната му изява е планувана за 28 ноември в испанската столица.

„ Surrender “ ще излезе на пазара на 2 ноември и ще запознае читателите с живота на Боно, чието същинско име е Пол Дейвид Хюсън, който изминава „ необикновеното странствуване “ от детската покруса в родната си Ирландия до превръщането му в част от най-успешните групи в света.

„ Подзаглавието " 40 песни, една история " се отнася до 40-те глави на книгата, всяка от които е кръстена на ария на U2. Боно е основал и 40 истински рисунки, които ще бъдат включени в книгата. Със своя неповторим глас той споделя на читателите за ранните си дни на израстване в Дъблин, в това число неочакваната загуба на майка му, когато е на четиринадесет години, за необикновеното пътешестване на U2, с цел да се трансформира в една от най-влиятелните рок групи в света, и за повече от двадесет години дейна активност, отдадена на битката против СПИН и крайната беднотия. Пишейки с искреност, самоирония и комизъм, Боно отваря вратата към живота си – и към фамилията, приятелите и вярата, които са го поддържали, предизвиквали и оформяли “, се споделя в презентацията на книгата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР