Бонка, която днес опита да се хвърли от моста в

...
Бонка, която днес опита да се хвърли от моста в
Коментари Харесай

Стана ясно защо Бонка искала да се самоубие! Това й е втори опит. Причината е

Бонка, която през днешния ден опита да се хвърли от моста в столичния квартал " Красна поляна ", е правила опит за самоубийство и преди няколко месеца. Това описаха пред TrafficNews поданици на ромската махала " Зайчар ", където живее и дамата.

``
реклама

Днес тя се скарала за следващ път с мъжа си Стефан, който я напуснал преди време. До там се стигнало след продължителни и бурни фамилни кавги. Двамата имат две дъщери, които в този момент живеят при майка си дружно с нейния татко.  

Хората от махалата обаче не упрекват толкоз Стефан, колкото самата Бонка за разправиите и разрушеното семейство. " Лесно пали, постоянно е недоволна, подготвена е да незабавно да стартира да крещи и наскърбява. Хем я ядосана на мъжа си, хем желае той да се върне назад при нея ", разясниха комплицираните връзки сред Бонка и Стефан техните съседи. Според тях брачният партньор дезертьор няколко пъти се опитвал да помогне на фамилията си, само че това било съпровождано с нови кавги.

Така се стигнало и до днешната препирня, след която Бонка хукнала към моста на бул. " Константин Величков " преди отбивката за квартал " Красна поляна ", крещяйки, че ще се метне от него. 

Стефан тръгнал след нея да я убеждава да не оставя двете дъщери сираци, само че това още повече ядосало дамата. Тя  се трансферирала през парапета и застанала от външната страна на мост. 

Уплашеният Стефан решил, че няма да се оправи самичък с напечената обстановка и почнал да звъни на телефон 112. След половин час пристигнали служители на реда и екипи на пожарната и Спешна помощ.

Психолог стартира да убеждава ядосаната жена да не се хвърля от високото, до момента в който в близост се събираха любопитни да видят по какъв начин ще завърши драмата, заяви кореспондент на TrafficNews. 

В последна сметка след час и половина договаряния Бонка слезна от моста и незабавно бeше качена в полицейската кола и откарана. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР