Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването

...
Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването
Коментари Харесай

Бони отказа предложение за брак, ето причината СНИМКИ

Бони подвигна лъскаво празненство по случай 20 години от издаването на първия й албум. Партито се състоя в бляскав столичен клуб. Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна ария „ Време е “.

Богатата декорация, съчетана с кетъринг, изобилен с хайвер, впечатляващ с неповторима направа и усет, изненадаха прелестно гостите. За превъзходната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. Всичко създаваше чувството за разкош и приказка.



Специални посетители на събитието бяха нейни сътрудници и другари. От Сърбия пристигнаха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и други, а от българските звезди юбилея почетоха Тони Стораро, Софи Маринова и брачният партньор й Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд и още. Бони беше заобиколена от значими за нея близки и другари.

Гласовитата звезда бе подготвила заря изненада за своите посетители.



Бони хвана микрофона и стартира празника с емблематичната " Клада от пристрастеност ", която оказва преломен миг за Бони и се трансформира в неостаряващ шлагер. След това микрофона хванаха и нейните сътрудници, които също я поздравиха с едни от най-големите си шлагери.

В края на вечерта тя получи специфичен подарък – годежен пръстен, незнаен беше изпращачът му, известно обаче за всички ни е, че тя отхвърли поканата и върна пръстена, вярна на себе си, сподели: „ Благодаря, само че не. За мен фамилията и кариерата са най-важна, за мен е чест, само че отхвърлям пръстена “.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР