Bond 25, както е работното заглавие на следващия филм за

...
Bond 25, както е работното заглавие на следващия филм за
Коментари Харесай

Bond 25, Лашана Линч, Даниел Крейг и кой ще бъде новият Агент 007

Bond 25, както е работното заглавие на идващия филм за Джеймс Бонд, мина през много перипети, до момента в който се стигне до началото на фотосите.

Още в самото начало не беше ясно дали Даниел Крейг ще се завърне в ролята на Агент 007, а по-късно за малко филмът остана без режисьор. Към несполуките би трябвало да прибавим и травмата на Крейг по време на фотосите в Ямайка.

За благополучие всичко това е в предишното и наподобява, че всичко се подрежда, както би трябвало. Да не приказваме, че след последните вести към подготвяния филм стана още по-интересно. Според информация на Daily Mail Джеймс Бонд ще загуби кодовото си название - Агент 007.

Както знаем, след събитията в " Спектър " (2015 г.) господин Бонд се отдръпна от службата си и отиде в Ямайка, с цел да си почива. В Bond 25 обаче покой за него няма да има, тъй като ще бъде помолен да се включи в една последна задача.

В новия филм присъединяване ще вземе и актрисата Лашана Линч, която гледахме преди няколко месеца в " Капитан Марвел ". Героинята ѝ е сътрудник на MI-6 и забавното е, че ще бъде показана като Агент 007.

Лашана Линч

През последната година имаше доста клюки към това кой ще размени Даниел Крейг като едно от най-спекулираните имена беше това на Идрис Елба. Имаше и клюки, че ролята може да бъде поверена на жена.

Тук е моментът, в който би трябвало да успокоим традиционалистите, които не желаят жена да бъде Джеймс Бонд. Лашана Линч няма да бъде новият Бонд, само че е забавно да разберем по какъв начин и за какво е взела кодовото име на сътрудника. Това се случва за първи път в историята на франчайза и несъмнено е забавен ход. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР