Бомбените заплахи са нещо, което ни се случва за пръв

...
Бомбените заплахи са нещо, което ни се случва за пръв
Коментари Харесай

Маринов за бомбените заплахи: Надявам се да не се уплашат много хората преди изборите

Бомбените закани са нещо, което ни се случва за пръв път. Трудно е да предвидим по какъв начин ще реагират другите категории хора. Министерство на вътрешните работи и останалите способени органи ни твърдят, че са подхванати всички нужни ограничения, с цел да не се случи нещо, тъй като вероятността да е едно на хиляда – не можем да си позволим подобен риск. Надявам се да не се уплашат доста хората.

Това съобщи съветникът на премиера Гълъб Донев проф. Александър Маринов по отношение на бомбените закани в учебните заведения през последните дни и идните избори в неделя.

Той акцентира, че към момента няма задоволително данни за претекстовете и причинителите на това действие.

„ Но четох изказване от Министерство на вътрешните работи, че са по следите на може би част от хората, подали сигнали за бомби”.

Професор Маринов разяснява и идния избор и въпроса дали връзките сред първия и втория са основни са сформирането на кабинет.

„ Каквито и думи да използваме, с цел да характеризираме връзките сред първия и втория – които и да са те на вота – те са слаби. В тази настройка без едната от двете огромни сили доста мъчно ще може да се образува правителство”, уточни той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР