Болоня победи Интер с 2:1 в отложен мач от 20-ия

...
Болоня победи Интер с 2:1 в отложен мач от 20-ия
Коментари Харесай

Вратарска грешка отдалечи Интер от титлата след загуба в Болоня

Болоня победи Интер с 2:1 в отсрочен мач от 20-ия кръг на Серия А. Иван Перишич откри резултата, а Марко Арнаутович изравни. Никола Сансоне означи победния гол за отбора си след груба вратарска неточност на Андрей Раду, който не уцели топката, в опит да я почисти.

Възпитаниците на Симоне Индзаги поведоха в резултата на стадион " Ренато ДалАра " след 2 минути и 53 секунди игра. Иван Перишич означи най-ранния турнирен гол за " нерадзурите " през сезона.

Домакините дадоха отговор с попадение в 28-ата минута. Марко Арнаутович засече с глава подаване на Муса Бароу, с цел да възобнови равенството.

След почивката играчите на Синиша Михайлович сториха немислимото и стигнаха до цялостен поврат. В 82-рата минута резервата Никола Сансоне се разписа, едвам пет минути откакто се появи на терена. Иван Перишич върна топката към вратаря Андрей Раду, който в опит да почисти не съумя да уцели топката. Нападателят на домакините докосна топката, преди тя да премине голлинията.

След 34 изиграни срещи водач в класирането е Милан с 74 пункта, до момента в който първенците от Интер имат две точки по-малко. Болоня заема 13-ата позиция в подреждането с 42 пункта.

Останалите резултати от деня:

Фиорентина-Удинезе 0:4
Аталанта-Торино 4:4
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР