Болният от Ковид-19 актьор Деян Ангелов се разминал на косъм

...
Болният от Ковид-19 актьор Деян Ангелов се разминал на косъм
Коментари Харесай

Деян Ангелов щял да си подпали кухнята заради Ковид-19

Болният от Ковид-19 артист Деян Ангелов се разминал на косъм с пожар в кухнята си, тъй като и той, и жена му са изгубили подушване поради заболяването.

Братът на Дарин Ангелов, който в последните месеци се изявява като панелист при Гала, развил болестта паралелно със своята половинка. Няколко дни двамата се оплаквали от нетърпимо главоболие и температура, а откакто това отминало, им останала загубата на усет и подушване.

Един ден Деян и жена му решили да си варят картофи и моркови . Сложили яденето на печката в кухнята, преместили се в хола и не запомнили, че готвят. По едно време Деян се сетил, че нещо ври на котлона, описа неотдавна самият той в тв изявление.

„ Абе, тез картофи не станаха ли? ”, попитал артистът своята брачна половинка. Двамата отишли в кухнята да ревизират както става с яденето. Водата от тенджерата била извряла, картофите и цялата тенджера – изгорели, кухнята била задимена и евентуално напълно малко е деляло фамилията от пожар. Но никой от двамата съпрузи не усетил мириса на пушек. Те се надяват обонянието им скоро да се възвърне, с цел да избегнат сходни произшествия отсега нататък, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР