Болният от COVID-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да

...
Болният от COVID-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да
Коментари Харесай

Хванаха Константин да краде от съседите си...

Болният от COVID-19 Константин наподобява се усъвършенства, щом стартира да прави нелепости. Само допреди няколко дни той стоеше на топло в леглото си с чаша чай в ръка, а през днешния ден към този момент е почнал да... краде от непознатите дворове, видя Шоу Блиц.

Един от най-харесваните артисти в лекия род не за първи път си разрешава такива произволи. Неотдавна се появи клипче, в което се вижда по какъв начин краде тиква и банани под носа на продавач. И въпреки да е съмнително, че всичко е било инсценирано за повече внимание онлайн, то новото му деяние не приказва тъкмо това.

Видимо пооздравелият артист излезе на студа в двора на личната си къща. Приближи се до оградата, която го разделя с неговия комшия и със особено направена ръкохватка за бране на плодове, той стартира да къса от едрите дюли на съседа си. За асистент в кражбата бе извикал дребния си наследник Александър.

Жадните за витамини семейство си набраха цялостен плик с плодове, а Константин изрично съобщи, че сортира единствено най-едрите и добре изглеждащи дюли. Не знаем каква ще бъде ракцията на неговия комшия, когато види, че по клоните не е останало доста, а пък Коцето е снимал и качил прегрешението си в своя Инстаграм профил, който от известно време поддържа много усърдно.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР