Болниците в южен Лондон се борят да се справят с

...
Болниците в южен Лондон се борят да се справят с
Коментари Харесай

Епидемията се разраства: Болниците в Лондон не могат да смогнат да приемат пациенти с COVID-19

Болниците в южен Лондон се борят да се оправят с „ детонацията ” на  броя на пациентите, признати в тежко положение от Covid-19. Приемът на пациенти е толкоз огромен, че операционните зали са превърнати в спонтанни отделения за интензивно лекуване, написа английското издание Guardian, представен от ТрафикНюз.

Лекарите в лечебни заведения в цялата столица се пробват да се оправят с възходящия брой пациенти, доста, от които са на вентилационни апарати, с цел да се опитат да ги запазят живи. Медиците предизвестяват, че броят им се удвоява, а  до няколко дни в Лондон ще лекуват хиляди хора със болестта.

В четвъртък вечерта болничното заведение на „ Northwick Park ”  в северозападен Лондон бе принудена да разгласи сериозна обстановка,  след като изчерпаха леглата за тежко заболели. От лечебното заведение са поискали от околните лечебни заведения да поемат част от пациентите, защото той не могат да се оправят с пациентите от ковид, които одобряват.

Непубликуваните данни на Националния здравен център, получени от английското издание демонстрират, че броят на хората, доказани или подозирани, че Covid-19 се лекува в поделение се е нараснал няколкократно.

„ Много огромен брой пациенти, получаващи лекуване в сериозно положение, се нуждаят от грижа, при която се прави анестезия и тръбата им е сложена в гърлото, а респираторния уред поема работата на дробовете им, до момента в който са в безсъзнание “, споделя един от лекарите.

По последни данни във Англия има 3983 случая, като за последните 24 часа те са със 714 повече, а починалите за последното денонощие са 33. Досега в Англия съгласно формалните отчети са 177, а от дейните случай 20 са в тежко положение. Данните за хора в тежко положение,   само от Южен Лондон съгласно „ Гардиън ” обаче са 93-ма.

Правителството към този момент разгласи, че ще бъдат разкрити 30 000 кревати в разнообразни лечебни заведения в страната, с цел да поеме новите случаи на болестта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР