Болницата в Сопот няма аптека, лечението в нея се извършва

...
Болницата в Сопот няма аптека, лечението в нея се извършва
Коментари Харесай

Замесиха сопотската болница в скандала с лекарствата

Болницата в Сопот няма аптека, лекуването в нея се прави посредством физиотерапия, а не със скъпи медикаменти. Здравното заведение не е било обект на следствие във връзка със абсурда, който гръмна предишния ден, че някои лечебни заведения в страната правят продажбата на скъпи медикаменти.

Това съобщи пред кореспондента на " Марица " доктор Стефан Анастасов, който от три години управлява лечебното заведение във Вазовия град. Поводът бе репортески въпрос във връзка изявления в някои медии.

Като шеф на болничното заведение аз също не съм бил разследван, съобщи доктор Анастасов.

Болница " Иван Раев " е профилирана за долекуване и рехабилитация, в нея се ползват главно процедури по физиотерапия, а медикаментите, които употребяваме са най-популярните противовъзпалителни гелове и смазки. Освен това от 10 години болничното заведение в Сопот няма аптека, посочи доктор Анастасов.

Най-вероятно става въпрос за неточна информация или за неточност при нейното предаване. В един всекидневник написа, че " шефът на болничното заведение в Сопот бил хванат от ченгетата с кашон медикаменти в ръцете ".

В различен всекидневник от същата дата по същата тематика пък се оповестява, че " с кашон медикаменти в ръцете бил хванат от ченгетата шеф на болница в София ", уточни цитатите от изданията доктор Анастастов.

тагове болница Сопот медикаменти скандал
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР