Болницата получи нова хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за

...
Болницата получи нова хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за
Коментари Харесай

Avon направи дарение към МБАЛ – Търговище на стойност 10 000 лв. от кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“

Болницата получи нова хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за ревизия

През 2020 година Avon продължава своята задача против рака на гърдата, реализирайки ново подаяние, с което компанията цели да продължи поддръжката си за дамите, борещи се с подлата болест, както и интензивностите си в посока ранна диагностика и осведоменост на обществото. Дарението е на стойност 10 000 лева, с които в МБАЛ - Търговище бяха закупени и конфигурирани модерни хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за ревизия и диагностика.

Сумата, набрана в границите на акцията „ Мисия против рака на гърдата " през миналата година, ще помогне на МБАЛ - Търговище да продължи да обезпечава помощ на засегнатите дами и техните фамилии. По този метод апаратурата ще бъде в помощ на оптимално доста дами от града и покрайнината. Хидравличната операционна маса е с механично ръководство на придвижването на секциите и височината, както и дава опция за монтиране на ортопедична приставка. Хистероскопският комплект е Hawk от най-високо качество и служи за ревизия и диагностика.

„ Благодарение на дарението от задачата на Avon против рака на гърдата, в МБАЛ - Търговище ще имаме опция по-ефективно да продължаваме да поддържаме още повече дами с рак на гърдата и техните близки на локално равнище. Успешното ни съдействие е резултат от общите старания, както на мениджмънта на болничното заведение, по този начин и на всички чиновници и представители на компанията Avon. Благодарим за тяхната отдаденост и неуморна работа. ", означи доктор Дарин Димитров, кмет на град Търговище.



„ Кампанията „ Мисия против рака на гърдата " поддържа дамите в България към този момент 17 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, транспарантни и прочувствени обществени акции. Каузата се развива с помощта на безрезервната поддръжка, която получаваме от представителите и чиновниците на Avon. През миналата година Търговище и района се потвърдиха като най-отдадени на идеята и съумяха да генерират най-голяма поддръжка за фонда на AVON и точно с помощта на тази голяма съпричастност на локалното общество имам опция да съм тук през днешния ден и да връча това подаяние. ", съобщи Евгени Петков, Зонален управител на AVON.

" Местната общност застана компактно до нас в поддръжка на идеята, посещавайки благотворителни концерти против рака на гърдата и закупувайки нашите благотворителни артикули. Благодарим им от сърце! ", добави Люба Панайотова, Посланик на хуманността на AVON.

Вече 19 години средствата в акцията се набират целогодишно посредством благотворителни артикули от розовата серия, като 100% от облагата от всеки поръчан продукт се подарява. Благодарение на общите старания на представители и клиенти на Avon, компанията е дарила над 1 500 000 за предварителна защита и ранна диагностика на заболяването. Вече 5 години акцията си партнира сполучливо с Фондация „ Една от 8 ", с помощта на които съумява да разшири своя обсег и да окаже поддръжка на диагностицираните дами. Дарените от Avon средства обезпечават безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка, която Фондация „ Една от 8 " дава непосредствено на засегнатите дами, техните близки и фамилии.

Повече информация за акцията ще откриете на Фейсбук страницата на идеята:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР