Болница Токуда е единственото лечебно заведение в страната, в което

...
Болница Токуда е единственото лечебно заведение в страната, в което
Коментари Харесай

Хирурзи от четири специалности оперират с най-новото поколение на робота Да Винчи в Болница Токуда

Болница Токуда е единственото лечебно заведение в страната, в което се правят роботизирани интервенции в четири разнообразни специалности. Опитът, който натрупаха през последните години сертифицираните експерти и прогресивната инвестиция в най-актуалната хирургична технология в света, трансформират лечебното заведение в софтуерен водач и референтен център за най-иновативната хирургия в страната.

Предимствата на новия робот Да Винчи прибавят експедитивност на дейностите за хирурга и усъвършенстван достъп до оперативното поле благодарение на усъвършенствани принадлежности с повишен обхват на работа и усъвършенствана визуализация. Той дава на експертите повече благоприятни условия за минимално инвазивни дейности, още по-малка хирургична контузия и разширение на приложението на роботизираната хирургия допълнително случаи.

Едно от забавните усъвършенствания е автоматизирана настройка на роботизираните ръце съгласно съответната област от тялото, която е обект на хирургия. Геометрично заложеният режим на работа и усъвършенстваните придвижвания на инструментите икономисват време от процедурата, надлежно и от времето, което пациентът прекарва под упойка. Новият модел има и усъвършенствано визуализиране на кръвоносните съдове и микросъдовете в тъканите и органите, което в допълнение оказва помощ за ограничение на кръвозагубата и хирургичната контузия.

Робот-асистираната хирургия основава изключително значима разлика при онкологичните интервенции, където прецизността и бързото възобновяване са доста значими. В доста случаи доста се усъвършенстват вероятностите и качеството на живота на пациента, да вземем за пример при органосъхраняваща хирургия.

Въпреки, че пандемичната обстановка през миналата година наложи най-вече концентриране върху COVID-19 и по един или различен метод ограничение в развиването на останалите посоки на медицината и стесняване на разноските, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда продължава да бъде в интерес на всички свои пациенти с софтуерни усъвършенствания и ефикасни модерни решения за тях. С подновяването на робота Да Винчи с неговата най-нова версия опциите за пациента и качеството на хирургията са изравнени със международния стандарт на напредналата медицина в тази област.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР