Болната от рак Шанън Дохърти разкри как е започнала да

...
Болната от рак Шанън Дохърти разкри как е започнала да
Коментари Харесай

Шанън Дохърти се готви за смъртта, като се освобождава от вещите си

Болната от рак Шанън Дохърти разкри по какъв начин е почнала да се освобождава от движимостите си, до момента в който се приготвя за гибелта. Актрисата от сериала „ Бевърли Хилс, 90210 “, която се бори с рак на гърдата в етап 4, беше откровена за прочистването на своите домове, с цел да направи „ по-лесен прехода “ за майка си Роза, когато тя почине.

„ Приоритетът ми сега е майка ми “, каза актрисата по време на епизода на своя подкаст Let’s Be Clear в понеделник. „ Знам, че ще ѝ бъде мъчно, в случай че умра преди нея. “

Тя продължи: „ Тъй като ще ѝ бъде толкоз мъчно, желая другите неща да са доста по-лесни. Не желая тя да има куп неща, с които да се занимава. Не желая тя да има четири склада, цялостни с мебели. “

52-годишната Дохърти изясни, че е почнала да преглежда движимостите си, с цел да подари или продаде антики и други предмети, които е събирала през годините „ за всеки случай “.

Актрисата неотдавна направи пътешестване на юг до родния си дом в Тенеси, с цел да опакова движимостите си, откакто реши да се откаже от фантазията си да живее в парцела и да отглежда коне.

„ Така че бяхме в Тенеси и аз събирах багажа на едно от местата там “, продължи тя. „ Беше в действителност мъчно и в действителност прочувствено, тъй като до известна степен – усещах, че се отхвърлям от тази фантазия да построя този парцел и да построя къща за мен и къща за майка ми и по-късно да разширя плевнята. “

Дохърти добави, че е възнамерявала да построи леговище за коне, които са „ изоставени от притежателите си, тъй като са прекомерно остарели “ или „ счупени “, съобщи Tialoto.bg. „ Това беше една от фантазиите ми “, сподели тя през сълзи.

„ Стягах багажа и започнах да плача… Имах възприятието, че се отхвърлям от една фантазия и какво значи това за мен? Това значи ли, че се отхвърлям от живота? Означава ли, че мятам кърпата? “, добави тя тъжно.

Звездата от „ Чародейките “ изясни, че е имала просветление, до момента в който е осъзнавала, че фантазията ѝ е „ глупава концепция “ поради това какъв брой ще ѝ коства ремонтът на парцела. Тя сподели, че стартирането е „ вярното нещо “, знаейки, че ще ѝ донесе чувство за „ мир “.

„ Все още мога да изживея фантазията си да оказвам помощ на конете “, продължи Дохърти. „ Все още мога да изживея тази фантазия, като в действителност вземам участие в избавителни интервенции, доста по-способна съм да го направя. “

Актрисата изясни, че освобождението от благосъстоятелност и други притежания оказва помощ „ да остави след себе си по-чист и по-лесен преход “ за фамилията си.

По време на процеса Дохърти е научила, че движимостите ѝ не ѝ носят толкоз огромна наслада, колкото основаването на мемоари.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР