Болки в ставите, невъзможност да се концентрирам – за около

...
Болки в ставите, невъзможност да се концентрирам – за около
Коментари Харесай

Български лекар, ваксиниран срещу коронавирус в САЩ, разказа за страничните ефекти от ваксината - минимални

Болки в ставите, неспособност да се съсредоточвам – за към 24 часа. Това са страничните резултати, които е изпитала доктор Катя Илиева, която живее и работи в Чикаго и получи втора доза от имунизацията на Pfizer/BioNTech. Същите признаци имала и нейна колежка, имунизирана по същото време.
Илиева показа пред Нова телевизия, че се тормози от вероятни странични резултати в дълготраен проект, само че е по-притеснена от следствията в случай че се разболее от COVID-19.
 Опашата неистина за имунизацията на Pfizer против ковид - че не е съвместима с медикаменти Опашата неистина за имунизацията на Pfizer против ковид - че не е съвместима с медикаменти
Въвеждането на имунизациите като средство за битка и победа над новия ковид SARS-CoV-2, който предизвиква заболяването COVID-19, среща сер...
Лекарят сподели и друго – в болничното заведение е имало проблем с компютърната система за регистрация за имунизация и се е наложило всичко да се прави по методите на „ остарялата школа ” – с организация на място. Тя показа и, че е получила картонче, че е имунизирана против COVID-19.
И ние имаме картончета, където са маркирани имунизациите, и серийният номер, сподели също и доктор Гергана Николова, общопркатикуващ доктор и член на УС на Българския лекарски съюз (БЛС).

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР