Болката, причинена от различни неразположения, е един от най-нарастващите здравни

...
Болката, причинена от различни неразположения, е един от най-нарастващите здравни
Коментари Харесай

Балнеокомплекс „Медика Наречен“ се сдоби с апарати за още по-ефективно лечение на болката

Болката, породена от разнообразни неразположения, е един от най-нарастващите здравни проблеми в света и обгръща към 20% от възрастните. Новите процедури в Балнеокомплекс „ Медика Наречен “ дават решение с извънредно бързи и в това време дълготрайни резултати при лекуване на мъчителни положения. Наред с останалите лечебно-възстановителни процедури разполагаем на пациентите към този момент са:

Високоинтензивен магнит, който генерира магнитно поле с 3 Tesla, което е към 600 пъти по-силно от естествен магнит. Това магнитно поле подтиква нервните кафези, мускулите и кръвоносните съдове, което води до физиологична смяна и/или стимулация, която се употребява за реализиране на лечебни резултати. Високоинтензивният магнит се употребява за стимулация на мускулна тъкан, регенерация на нерви, общ надзор на болката, лекуване на фрактури, инконтиненция и възстановяване на кръвообращението. Импулсната индуктивна терапия подтиква костната и хрущялна регенерация и благоприятства при остеопорозни промени.

Текар терапия - един от най – ефикасните способи за лекуване на болки и болести в мускулите и ставите. Тя доставя високочестотна сила до тъканите, като прониква в дълбочина и провокира ендогенна топлота в мъчителната област. Незабавно облекчава болката, редуцира отоците след контузия, отпуска хипертоничните мускули и подкрепя възобновяване на тъканите.

Ударно-вълнова терапия /shock – wave / - Използва ударна вълна с ниска периодичност, която основава микротравма. Тя подтиква естествените сили на организма за възобновяване на проблематичните зони. Методът се употребява както за хронични проблеми (тенис лакът, голф лакът, замръзнало рамо), по този начин и при мускулни разтежения, навяхвания, в това число псевдоартроза и фрактури. Намира постоянно приложение при пациенти с шипове на петата или рамото, намалявайки посредством действието си калцификатите.



Ефектът на новите профилирани процедури, съчетани с минералната вода и надморската височина на курортния комплекс Нареченски бани води до дейно възобновяване. В Балнеокомплекс „ Медика Наречен “ работи екип от експерти по физикална и рехабилитационна медицина и опитни рехабилитатори, което подсигурява верният асортимент и осъществяване на назначените лечения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР