Болка в кръста, в гърба или в главата - тези

...
Болка в кръста, в гърба или в главата - тези
Коментари Харесай

Ето как да приемате правилно лекарствата, за да се избавите от болката

Болка в кръста, в гърба или в главата - тези неразположения са в положение да съсипят деня ни. И в тази ситуация на помощ идват болкоуспокояващите. Но постоянно резултатът от тях не е този, който бихме желали и това се дължи на неточности в приема им. Тези лекарства са по-ефективни, когато се одобряват по избран метод, безапелационни са специалистите.

Болка - хапче - болежка

Бъдете деликатни, просто приемането на хапче всякога, когато изпитвате болежка, не е най-хубавото решение. Неправилното лекуване или предозирането може да докара до циничен кръг: болежка - хапче - болежка.

Направете отмора

Оливър Емрих, немски общопрактикуващ доктор, споделя че доста от пациентите му вършат грешката да пият хапчета за болежка прекомерно постоянно. Ако медикаментите се одобряват непрестанно, може да постигнете противоположен резултат и това да докара до утежняване на симптоматиката.

В резултат офанзивите стават по-продължителни и по-интензивни. 

За да се избегнат страничните резултати, експертът предлага да се придържате към потвърденото " предписание 10-20 ". Това значи, че би трябвало да приемате болкоуспокояващи за не повече от 10 дни в месеца, след което би трябвало да извършите отмора за 20 дни.

Същевременно специалистът отбелязва, че препарати като диклофенак, парацетамол и ибупрофен са противовъзпалителни средства, само че не работят при най-често срещаните типове главоболие.

По-често главоболието може да бъде породено от пресилване на мускулите. Затова постоянната подготовка е най-хубавата предварителна защита.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР