Болка и травма проникват в новата драма на Мишел Франко

...
Болка и травма проникват в новата драма на Мишел Франко
Коментари Харесай

Преглед на филма: Джесика Частейн, Питър Сарсгаард водещи „Спомен“, трънлива драма с нежно сърце

Болка и контузия проникват в новата драма на Мишел Франко „ Спомен “ за две изгубени души, които намират изненадваща разтуха една в друга. Както Силвия на Джесика Частейн, по този начин и Саул на Питър Сарсгаард са заложници на личните си мозъци, въпреки и по доста разнообразни способи. Нейното я преследва. Неговият се проваля бързо. И нито един от тях не е изцяло благонадежден.

„ Памет “, който се популяризира в народен мащаб в петък, стартира като видимо общоприет филм за „ повреденото лице “, представяйки Силвия на Частейн, която чества 12 години трезвеност на среща на Анонимни алкохолици, на която нейните 12- годишно дете посещава с нея. Но има пластове в тази трагична тайнственост, съчетана с ненадеждни разказвачи и морални сиви зони. Преди да се усетите, филмът се трансформира от нещо познато в нещо изцяло ненадейно.

Въпреки че не може елементарно да се категоризира, „ Памет “ е премислено странствуване, включващо доста положителни осъществявания както на Частейн, по този начин и на Сарсгаард, който беше награден с н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР