Болид на Ferrari бе заснет да се движи по магистрала

...
Болид на Ferrari бе заснет да се движи по магистрала
Коментари Харесай

Болид на Ferrari се качи на магистрала в Чехия

Болид на Ferrari бе сниман да се движи по автомагистрала D4 в Чехия сред градовете Прибрам и Добриш.

Състезателната кола е засечена за повторно да гази закона. През 2018 година водачът на косъм избегна солидна санкция, откакто бе сниман да се движи по публичния път.

Движението на коли от Формула 1 и други спортни коли е неразрешено за придвижване по публичните пътища в Чехия, защото нямат мигачи и даже регистрационни табели. Те не дават отговор на общоприетите механически характерности и могат да се ръководят единствено на спортни писти.

Мистерията по какъв начин този болид се е озовал там към момента е неразгадана, само че това не се случва за първи път в Чехия. Първия е през септември 2018 година, когато се появи видео, само че което се допуска, че същият болид е сниман да се движи по същата автомагистрала в Централна Чехия, написа уеб сайтът idnes.cz.

Вижте тази обява в Instagram.

Тогава полицията помоли за помощ обществото с цел да намери водача. Предполагаемият водач е разпознат два месеца по-късно.

45-годишният мъж обаче съумява да избегне наказване, тъй като не е бил спрян за инспекция по време на нарушаването, а направените любителски фрагменти и съществуването на каска, не разрешило да се потвърди сигурно, че точно той е управлявал машината.

Така водачът избегнал наказване от 6 месеца до 1 година без шофьорска брошура и най-малко 10 000 евро санкция. Освен това и болидът не е бил конфискуван от управляващите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР