Болестта на детето донякъде е проблем, донякъде разрешение на ситуацията,

...
Болестта на детето донякъде е проблем, донякъде разрешение на ситуацията,
Коментари Харесай

Демерджиев за развръзката със Сашко: Болестта му е помогнала

Болестта на детето ненапълно е проблем, ненапълно позволение на обстановката, в която е изпаднало. Това сподели през днешния ден служебният вътрешен министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година във връзка със щастливата развръзка по случа с изчезналия 12-годишен Александър.

Детето е могло да откри храна, могло е да откри и вода. Тази хиперактивност значително му е помогнала да оцелее в тези условия. До момента, в който към този момент е изгубило способността си да се движи толкоз бързо. Точно заради тази причина, то е открито, когато към този момент силите са го напуснали и не е могло да се движи преди този момент, означи Демерджиев. 

Тази околност, както и други местности, поетапно са проверявани и по-рано. Така че до момента в който детето беше интензивно и беше в придвижване, беше извънредно мъчно да го намерим поради това, че не се отзовава на шумове и сигнали. Напротив крие се и това ни затрудни изключиетлно доста, добави служебният вътрешен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР