Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка

...
Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка
Коментари Харесай

Kак да лекуваме всяка болест със силата на съзнанието и мисълта – Петър Дънов

Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм. Ако знаеше законите, които ръководят мисълта му, човек би се справил с всички свои недъзи. Няма кусур, който мисълта да не е в положение да изправи.

Ако хората биха концентрирали мозъците си в избрана точка, те биха стопили това, което се намира там. Канара би се стопила от силата, която се излъчва от човешките мозъци. Хората, в случай че знаят по какъв начин, посредством централизация на мисълта си могат да разтопят всички скърби и заболявания.

При здравословно положение организмът има едни трептения. При другите заболявания са разнообразни вибрациите, само че всяка болест приказва за намалени трептения. Температурата би трябвало да се увеличи. Това става с произнасяне на специфични мисли и формули, които човек, като ги изговори и внесе в организма си, трансформират вибрациите. Това се реализира и с гледане на хубави картини, пейзажи, звездното небе може също да служи за лек.

Обезсърченият и болният да гледат трептящите с друга светлина звезди. От светлината на звездите човек може да се насърчи и да се лекува.

Човек може да се лекува посредством мисълта си. Колкото по-силна и съсредоточена е мисълта на индивида, толкоз по-лесно може да се излекува от известна болест. Достатъчно е да каже една дума, с цел да се излекува. Има думи, които действуват вълшебен върху индивида. Той би трябвало да знае и по кое време да каже думата. Всяко нещо би трябвало да става на своето място и време.

Болестите се дължат на струпване на непознати субстанции, обаче посредством мисълта и волята си човек може да ги изхвърли вън от тялото си и да оздравее. Колкото по-възвишена е мисълта, толкоз по-големи благоприятни условия крие в себе си.

Силната мисъл лекува всички заболявания. Кабалистът обяснява по следния метод лечението посредством мисълта: мисълта е в положение да видоизмени вибрациите на човешкото тяло. Когато човек заболее, тези трептения се понижават; с мисълта той може да ги обърне от нисши във висши. Хремата да вземем за пример се провокира от необикновен жанр микроби, които попадат в носа, и в случай че вибрациите са намалени, те намират условия за размножаване. Като се развъждат, те нервират слизестата ципа на носа, носните жлези, с цел да се освободят от това раздразнение, отделят несметно течност, която ги изхвърля на открито.

Човешката мисъл е обвързвана с виталното електричество в живота. Когато мислите са позитивни, те притеглят виталните сили към себе си; когато мислите са негативни, тия витални сили се разпръскват, отдалечават се от индивида, в резултат на което се появява заболяване. Например, в случай че имате някой съперник, който ви ненавижда, неговата мисъл по отношение на вас е доста мощна. Той може да ви направи отрицателен и вие ще заболеете.

Законът е следният: в случай че вие заболеете, туй заболяване ще се върне върху него, ще има назад придвижване.

Вие можете да изпращате вашите позитивни мисли, вашите топли усеща и пожелания към някой болен с безспорна религия, без никакво съмнение и подозрение и той ще оздравее. Значи, с цел да бъде здрав някой човек, би трябвало да изпратите от себе си един витален ток към него. Той ще схване вашата мисъл и благопожелание и ще се почувствува по-добре. В туй отношение положителните другари са добра ограда за здравето, а неприятните другари всеки път носят заболявания и премеждия.

 100 скъпи съвета на Петър Дънов | Диана

Когато волята взима присъединяване, вие можете сами да се лекувате. При присъединяване на волята вие можете да стоите с часове вън на студа с тънки облекла, без да се простудите. Мислено човек може да си създаде топла, магнетична дреха, с която и в най-големия мраз няма да трепери. Без такава дреха, без присъединяване на волята, колкото добре да е облечен, човек отново може да усеща мраз и да се простудява.

Ако някой заболее от ревматизъм, би трябвало да го хване, да го раздруса малко и да стартира да му приказва, че е забъркал пътя си и да напусне организма му. Ако ревматизмът се е загнездил някъде в рамото, би трябвало да го насочва към лакътя си, след това към пръстите на ръката, до момента в който го изкара на открито. Болестите се лекуват освен с медикаменти, само че и с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм. Мощна е силата на мисълта.

Ако някой от вас страда от тресчица, дано вложи в себе си мисълта, че желае да оздравее, да посвети живота си за осъществяване на едно положително, велико дело. В скоро време мисълта стартира да работи в него и треската ще мине. Ако концепцията му даде добър резултат и той оздравее, това демонстрира, че тя е проработила. Всяка концепция, всяка добродетел, която може да се осъществя, първо усъвършенства здравето на индивида.
Индусите имат следния метод за лечение на раните си: събират праната от природата и благодарение на мисълта си насочат тази прана към болното място, което най-вече за 20 минути оздравява.

Докато живеете в света на несъгласията, би трябвало да знаете, че се намирате под закона на внушението. Никой смъртен, дори и вечен, не е свободен от този закон. Като имате поради това, всеки път ще държите в мозъка си позитивни мисли и усеща, в случай че желаете да се освободите от доста мъчителни положения, които не са ваши. Ако се свържете с някой човек, който страда от крайник, и вие ще изпитате същата болежка.
Има дни и часове, когато внушението се отразява нездравословно върху индивида. Тогава нито той би трябвало да внушава, нито другите на него. В такива моменти човек би трябвало да се огражда от внушението по този начин, както военните се ограждат от своите неприятели с ред замъци.

Яви се израстък в корема или другаде някъде.Не се плашете това демонстрира, че се е натрупала на едно място непотребна сила, която би трябвало да се насочи някъде на открито. Ще стимулирате някои от здравите кафези в близост да изгонят тази сила вън, мисълта да е мощна, съсредоточена и ще се пристигна до естественото положение. Ако няма различен излаз, може и с интервенция да се отстрани заболяването. Но със мощна, съсредоточена мисъл един израстък може да изчезне самичък по себе си. Чрез подстрекателство може да поболите и най-здравия човек. Чрез подстрекателство може да изкарате какъвто и да е израстък вън от тялото, и то за 24 часа. За три дни може да изкарате израстък, като поставите болния в магнетичен сън. Чрез подстрекателство какъвто и да е израстък може да се отстрани, зависи всичко от мисълта.

Ако сте хремави, мислете за здравето. Често повтаряйте мисълта: Аз съм здрав, и в скоро време хремата ще ви напусне. Здравият постоянно мисли за заболяването и я притегля. Правете тъкмо противоположното мислете за здравето, с цел да го привлечете и усилите и да се освободите от заболяването. Разумното, положителното, великото в индивида е в положение да се бори с микробите, които предизвикват заболяванията. Прилагайте положителните и позитивни думи и мисли като формули, с които можете да си въздействувате.

Как лекуват през днешния ден туберкулозните? Турят ги на легло да не се движат нито наляво, нито надясно, хранят ги по необикновен метод и нищо повече. Не, дано оставят болния свободно, в случай че желае да лежи да лежи, в случай че желае да се разхожда да се разхожда, само че да стартира да произнася доста пъти дневно думите: Ще оздравея, като последователно усилва и стигне до 1000 2000 пъти дневно. Първия ден да произнесе тия уми 100 пъти, втория 120 пъти, третия ден 150 пъти и така нататък, до момента в който стигне до 1000 или 2000 пъти. Така може да се лекува всяка болест, всяко разубеждаване. По този метод тежката, тъмна атмосфера към болния се разведрява, става светла, приятна и той от ден дневно се усеща все по-добре, по-разположен. Тогава всички здрави хора ще почнат да посещават този човек.

Инфо: http://evolife.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР