Болекарка получи толкова ужасяващи изгаряния, че беше прикована към инвалидна

...
Болекарка получи толкова ужасяващи изгаряния, че беше прикована към инвалидна
Коментари Харесай

„Използвах бутилка с гореща вода за моите менструални болки – но се събудих на пода в кухнята с белези за цял живот“

Болекарка получи толкоз ужасяващи изгаряния, че беше прикована към инвалидна количка в продължение на седмици и остана с белези за цялостен живот, когато я бутилка с гореща вода избухна върху нея.

Беше в границите на периода на валидност, само че Джейд Парсънс-Мейл не можеше да върви повече от месец, откакто бутилката й с гореща вода се спука по краката и региона на слабините. 33-годишната го беше държала пъхнато в долнището на пижамата си, с цел да я стопли и да облекчи менструалните си болки.

Въпреки това, малко по-късно бутилката избухна под облеклата на Джейд, като вряща гореща вода изтече върху долната част на стомаха, слабините, краката, задните елементи и гениталиите. Джейд живее в Ийлинг, Кеймбриджшър, и си спомня, че се е срутила на пода в кухнята си и е била събудена едвам когато брачната половинка й Джулс я е преместила в банята.

Полагащият грижи беше откаран по неотложност в болница Addenbrooke в Кеймбриджшър, преди да бъде ориентиран към болница Broomfield в Челмсфорд за специализир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР