Боксьорът Тервел Пулев и съпругата му Диана станаха родители за

...
Боксьорът Тервел Пулев и съпругата му Диана станаха родители за
Коментари Харесай

Тервел Пулев стана баща на трети син навръх Благовещение

Боксьорът Тервел Пулев и брачната половинка му Диана станаха родители за трети път. Навръх Благовещение се появи третият им наследник Самуил.



" Много сме щастливи, че имаме нов член на фамилията и по традиция носи име на български държател. Но най-вече съм удовлетворен, че Диана и бебето са в чудесно здраве, откакто Самуил тази заран " пристигна " на бял свят! В духа на библейската традиция Благовещение е ден, в който християните почитат майката и грижата й към децата. Това е един от огромните празници по време на Великия пост.

Работата и кариерата са значими, само че за мен постоянно фамилията и децата са стояли преди всичко! Нямам самообладание да ги видя онлайн! ", написа Тервел.

Снимка: bTV

Тервел продължава традицията с имената на български владетели в фамилията си. Първородният му наследник се споделя Калоян (роден 2008 г.), а вторият Аспарух (роден 2016 г.).

В края на 2019 година Тервел се похвали, че тогава 3-годишният Аспарух към този момент гордо крачи по боксовия кръг под въздействието освен на татко си, само че и на чичо Кубрат. Малкият първенец не отстъпва пред компликациите и самичък избира противниците си, които са с няколко глави по-високи от него! Също по този начин се е научил самичък да поставя каската си по верния метод.

И баткото на Аспарух - Калоян, не пропуща тренировки в залата на Пулеви. Дали двамата ще тръгнат по пътя към боксовите върхове? Времето ще покаже!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР