Боксьорът Кубрат Пулев се изказа остро срещу Кеворк Кеворкян в

...
Боксьорът Кубрат Пулев се изказа остро срещу Кеворк Кеворкян в
Коментари Харесай

Кобрата скочи на Кеворкян: Той е интелигентен, но объркан. Не мога да повярвам какви глупости е написал

Боксьорът Кубрат Пулев се изрече остро против Кеворк Кеворкян в студиото на БТВ тази заран. Припомняме, че неотдавна журналистът го засегна в собствен коментар, с думите " патриотарското говорене, изключително когато е съпроводено с лъжливото спортно факсимиле „ Господ е българин “, е досадно смешно " , намеквайки че Кобрата прекалява с патриотичните си думи.

В диалога в студиото водещият Антон Хекимян зачекна тематиката с това, че доста хора спекулират с любовта към България. " Тази обич, която виждам аз от хората, всичко това изтрива със размах злобните мнения и злобните мисли в тези дребни душички. Както последно се изрече Кеворк Кеворкян. Някакви цялостни нелепости в едно изявление, което не можех да допускам какви неща е написал този човек. Защото е човек с опит. Аз персонално като дребен съм бил до татко ми, който стоеше и го гледаше всяка неделя. И по този начин е останал като история в съзнанието ми.  И в един миг да написа такива нелепости напряко не мога да допускам. Много пъти срещам интелигентни хора които са комплицирани. Той е един от тях - образован и комплициран. Те са комплицирани, тъй като са обезверени. Може би от техния опит - това, което са видяли по социализма и в този момент. Този дълъг житейски опит ги е докарал до там, че да не имат вяра в нищо. Да не имат вяра, че България може в миналото да се оправи. Той самият ми сподели в един прелиминарен диалог преди едно изявление при него: " Ти си доста доверчив " . Аз съм доверчив, само че съм набожен ", сподели Пулев.

Той изрази страдание, че в България знамето не се поставя на доста места. " Ако аз съм в ръководството щях да наредя на всяко едно държавно институция да има най-малко 5-6 флагове на всяка една постройка. Да се поддържат, да са нови, да са изпрани. За мен знамето е един знак - хората да го гледат, да им дава горделивост, да не не помнят висшата концепция, че сме българи и любовта към родината. Яд ме е за българина, тъй като сме малко или доста дебилни и не желаем, не желаеме, обезверени сме, нямаме дух. Когато има дух, не би трябвало човек да се помирява. Трябва да бъдат будни, да ги интересува България. Само по този начин ще я трансформират ", съобщи боксьорът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР