Боксовият талант Здравко Попов – Кофето, подписа договор с водещия

...
Боксовият талант Здравко Попов – Кофето, подписа договор с водещия
Коментари Харесай

Боксьорът Здравко Попов подписа 3-годишен договор

Боксовият гений Здравко Попов – Кофето, подписа контракт с водещия български управител Васко Алексеев и неговата компания „ Алексеев промоушънс “. Контрактът е за три години. Двамата започнаха да работят при започване на тази година. Тогава великотърновецът направи дебют.

В своя първи мач Попов приключи наедно в Швейцария против локалния боксьор Егзон Маликаж. Веднага по-късно той нокаутира поредно Анатоли Любенов и Михаил Млажев.

„ Здравко е следващият млад гений, с който подписвам контракт през тази година – показа Васко Алексеев. – В момента се генерира много звук към професионалния бокс в България. Младите и можещи боксьори би трябвало да се възползват от това. Разчитам на поддръжката на Българския професионален боксов съюз и на промоутъра Ивайло Гоцев, който даде късмет на доста наши състезатели да блеснат на огромната галавечер на 27 октомври Пулев против Фюри в „ Арена Армеец “. Здравко Попов може да бъде бъдещето на професионалния ни бокс. Има потребност да натрупа опит на сходни шоута. Надявам се да го забележим на кръга в София освен това против заслужен съперник. “

Здравко Попов ще бъде една от звездите на веригата галавечери „ Боксов конфликт “. Има голяма възможност той да бъде част от шоу в неговия град Велико Търново, където е доста известен.

Кофето има съществени триумфи в олимпийския бокс. През 2012-а завоюва сребърен орден от европейското състезание за юноши (до 16 г.). Той беше доста близо до купата, само че загуби единствено с две точки от Шамил Азимов (8:10).

„ Винаги съм мечтал за професионална кариера – сподели Здравко Попов. – Сега ми е времето. Няма какво да очаквам. Способен съм да стигна много надалеч. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР