Боксовите филми отново са на мода. След “Обратен гард, “Hands

...
Боксовите филми отново са на мода. След “Обратен гард, “Hands
Коментари Харесай

Боксов трилър в Тайланд

Боксовите филми още веднъж са на мода. След “Обратен гард ”, “Hands of Stone ” и “Bleed for This ” и “Крийд: Сърце на първенец ” е време за “A Prayer Before Dawn ” да се опита да капитализира върху възобновения интерес на публиката към жанра. Преди дни от влиятелната и известна с високото качество на продукциите си, дистрибуторска компания A24 показаха първите рекламни материали от кино лентата, който се трансформира в един от шлагерите на тазгодишния фестивал в Кан.
 28-7  28-6  28-5  28-4
“A Prayer Before Dawn ” е въодушевен от автентичен случай и споделя историята на британския боксьор Били Мур, който попада в два от най-печално известните затвори в Тайланд. Той бързо пропада в ужасяващия свят на опиати и принуждение и единственият му късмет за възмездие и избавление се крие в специфични шампионати по Муай тай. Били непреклонно се хвърля от един нечовечен пердах на различен и няма да се спре пред нищо, с цел да резервира живота си и да извоюва свободата си.

“A Prayer Before Dawn ” е дело на Жан-Стефан Совер ( ”Johnny Mad Dog ”), а в основната роля е Джо Кол, прочут от “Peaky Blinders ” и “Green Room ”.

Филмът е сниман на локация в същински тайландски затвор, с присъединяване на действителни пандизчии.
Режисьор на “A Prayer Before Dawn ” е Жан-Стефан Совер ( ”Johnny Mad Dog ”), по сюжет на Джонатан Хършбайн и Ник Солтрис. В функциите са Джо Кол, Витая Пансрингарм, Паня Имумпаи, Никълъс Шейк, Били Мур и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР