Боксовите фенове знаят Дионтей Уайлдър като човек с голямо его

...
Боксовите фенове знаят Дионтей Уайлдър като човек с голямо его
Коментари Харесай

Ето как „Бронзовия бомбардировач“ тества гаджетата на дъщерите си

Боксовите почитатели знаят Дионтей Уайлдър като човек с огромно его и могъща дясна ръка, която да поддържа налудничавите думи, които излизат от още по-голямата му уста, пишат от boec.bg.

Бившият международен първенец на WBC в тежка категория се приготвя за може би най-важния дуел в кариерата му. След тъкмо един месец „ Бронзовия бомбардировач “ ще се изправи за трети път против Тайсън Фюри в мач за международната купа на Световния боксов съвет.

Но като изключим страховитата му медийна външност, с която американецът продава мачовете си, Уайлдър е образец за подражателство що се отнася до фамилните отговорности. 35-годишният боксьор е татко на цели пет деца – три момчета и две девойки.

Най-голямата му щерка е и повода Дионтей да се захване с бокса. Наейа Уайлър се ражда с присъщ недостатък „ спина бифида “ (непълно създаване на гръбнака по време на бременността) и това го води до боксовата зала, където поставя ръкавиците в търсене на финанси за лекуването ѝ.

16 години по-късно Уайлдър продължава да бди над дъщерите си и даже призна, че кандидат-гаджетата на Наейа би трябвало да минат особено тестване, с цел да се потвърдят пред него.

„ Имам прелестни деца, които не се забъркват в проблеми “, съобщи гордо Дионтей.

„ Аз не съм от строгите татковци. Знам какъв брой значима е бащината фигура в живота на всяко дете и по тази причина постоянно им дублирам, че могат да приказват за всичко с мен. Било то за гаджета, секс, наркотици…

„ Но съм споделил на девойките – наложително желая да се срещна с гаджетата ви. Трябва да вършат спаринг с мен за три рунда. Искам да съм сигурен, че могат да пазят дъщерите ми, в случай че нещо се случи “, съобщи къде на смешка, къде съществено Уайлдър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР