Боксовата сензация Кийт Търмън (28 победи, 22 с нокаут) оваканти

...
Боксовата сензация Кийт Търмън (28 победи, 22 с нокаут) оваканти
Коментари Харесай

Кийт Търмън оваканти титлата на Световния боксов съвет

Боксовата сензация Кийт Търмън (28 победи, 22 с нокаут) оваканти пояса на Световния боксов съвет в полусредна категория. Той не се е боксирал повече от година поради травма. След последния му мач против Дани Гарсия през март 2017 година, в който той нанесе първа загуба на своя прославен противник, американецът се подложи на интервенция.
#KeithThurman who said he wants to be remembered as greatest Welterweight who ever lived.. will more than likely fight just once in 2018 making it 3yrs in a row..
in the same 3yr period after winning his welterweight title IMO the real GOAT Ray Robinson fought 29 times! #boxing
— 3 Piece Boxing (@JimiDeMarino) January 25, 2018 Очакваше се той да се завърне до 19 май. За страдание нова контузия продължи възобновяване на феноменалния техничар. Все още не е ясно по кое време Търмън ще се завърне, само че той ще получи правото незабавно да се бие за пояса на Световния боксов съвет. Засега звездата резервира другата си купа - пояса на Световната боксова асоциация.
От Световния боксов съвет оповестиха към този момент мач за вакантната корона. В него ще се срещнат последните две жертви на Търмън - Шон Портър и Дани Гарсия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР