Боксовата легенда Ленъкс Луис каза на Джейк Пол, че е

...
Боксовата легенда Ленъкс Луис каза на Джейк Пол, че е
Коментари Харесай

Джейк Пол каза, че е късметлия след обявяването на правилата за битка с Майк Тайсън

Боксовата легенда Ленъкс Луис сподели на Джейк Пол, че е късметлия, че няма да се изправи против Майк Тайсън в " същинска " борба.

YouTube сензацията Paul ще се изправи против някогашния международен първенец в тежка категория Tyson в Тексас на 20 юли в това, което последният твърди, че ще бъде демонстративна борба. Не са оповестени правила, само че последната демонстративна борба на Тайсън, против Рой Джоунс младши през 2020 година, не видя победител.

Тайсън настоя, че борбата ще бъде друга от обичайните демонстрации, само че все пак резултатът няма да влезе в записите на противниците. И Люис, който спря Тайсън в конфликта им през 2002 година, има вяра, че Пол би трябвало да е признателен, че борбата няма да бъде глобена.

Попитан от TMZ дали чака с неспокойствие събитието, Луис сподели: „ Абсолютно, това ще бъде страхотна борба и я чакам с неспокойствие. “ И запитан дали е отчаян, че борбата няма да бъде професионална, той добави: „ Не, не. Ще се усещам доста зле за Джейк Пол “, сподели Луис....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР