Боксовата легенда Флойд Мейуедър явно е променил решението си и

...
Боксовата легенда Флойд Мейуедър явно е променил решението си и
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър: Битката с Насукава ще се проведе, но без ритници

Боксовата легенда Флойд Мейуедър очевидно е трансформирал решението си и ще се бие против Теншин Насукава на RIZIN 14 в Япония. Преди няколко седмици двамата застанаха лице в лице на конференция, на която RIZIN оповестиха публично борбата, само че когато Флойд се прибра в Съединени американски щати се отметна и сподели, че е бил измамен и няма да се бие против непобедения феномен Насукава.

Сега обаче в изявление за TMZ американецът още веднъж твърди, че борбата ще се случи, само че без да се употребяват ритници:

" Не, борбата няма да е публична. Това ще бъде едно малко шоу, което ще е за към 9 минути. Това без подозрение, ще е най-високоплатеното показно на кръга правено в миналото. Само от рекламата на това събитие досега изкарах 7 цифрена сума. Само от диалози за това събитие - направих луди пари. Хората приказват, че се удрям, тъй като ми трябват пари, само че не е по този начин. Бил Гейтс, Уорън Бъфър, Опра Уинфри имат доста пари, само че към момента си вършат нещата и изкарват пари.

Yahoo!
RIZINhttps://t.co/9ZmnZwNrvx#RIZINFF #RIZIN2018
— RIZIN FF OFFICIAL (@rizin_PR) 16 ноември 2018 година Самата борба ще е малко показно на кръга без никакви ритници. Ще се подвижа на кръга с това момче за към 9 минути и несъмнено това ще бъде най-високоплатеното показно правено в миналото. Може и да съм пенсиониран боксьор, само че към момента се изявявам на всички места по света и върша тонове пари ", съобщи Флойд Мейуедър.
1231RIZIN.14#rizinff pic.twitter.com/l7sgPW3Go8
— NOBUYUKI SAKAKIBARA (@nobu_sakakibara) 16 ноември 2018 година Източник: mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР