Божков се опитва да си изгради политическа защита. БСП веднага

...
Божков се опитва да си изгради политическа защита. БСП веднага
Коментари Харесай

Биков иронизира Радев: Ако иска направим Божков главен прокурор

Божков се пробва да си построи политическа отбрана. Българска социалистическа партия незабавно използваха това, с цел да изискат всичките му компромати да бъдат вкарани в Народното събрание.
Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка настояването на Българска социалистическа партия за основаване на анкетна комисия за следствие на изказванията на обвинения предприемач.
" Анкетната комисия ще стане една сцена, на която ще се замеряме с компромати , които господин Божков ни ги пуска извън ", безапелационен е той.
" Изказването на президента е безусловно недопустимо - да има вяра на Божков, а не на прокуратурата ", недоволства националният представител.
" Защо да не създадем господин Божков напряко основен прокуро р, тъй като доколкото разбрах президентът Радев има по-голямо доверие на господин Божков, в сравнение с прокуратурата ", сподели още Тома Биков.
" Имаме информация от медиите за среща на Нинова с Васил Божков. И питаме дали това е по този начин и какво са си говорили. Защото там има и един различен миг - през 2013 година господин Божков не е платил нито един лев налог, а Валентин Златев също се оказва, че е бил на загуба и не е плащал налози ", разкри депутатът.
" Как по този начин Божков ни е давал пари и ние внезапно сме се отказали от тях ", попита Тома Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР