Божидара и Деян отпаднаха от романтичното риалити Един за друг

...
Божидара и Деян отпаднаха от романтичното риалити Един за друг
Коментари Харесай

Божидара и Деян от ''Един за друг'' си писали 3 месеца преди да се видят: Има ли любов в интернет?

Божидара и Деян отпаднаха от сантименталното риалити " Един за различен " безусловно на метри от финала. След трагичните игри през последния уикенд и още по-драматичното безредие, двамата се разделиха с фантазията за край и премия, само че пък никога не са разочаровани нито от присъединяване си, нито от хода на играта.

Двамата разказват присъединяване си в " Един за различен " като ужасно прекарване и премеждие, което в никакъв случай няма да не помнят. Пред " На Кафе " Божидара показа, че е извънредно удовлетворена, че брачният партньор ѝ се е хвърлял във всяко предизвикателство и в някои от тях се е показал по-добре от нея.

Виж още: Калина и Емил напуснаха ''Един за друг'', само че потвърдиха - един за различен са! Вижте фотоси от сватбата им

И Божидара, и Деян са безапелационни, че са подценили физическата подготовка за игрите още преди старта на фотосите - нещо, което видяхме в играта с кръстословицата. 

Виж още: 2 години и 2 фантазии по-късно: Какво се случва с първия победител на Hell's Kitchen, Дани Спартак?

Иначе двамата се срещат посредством приложение за запознанство преди 4 години. Не се тормозят да го споделят, дори в противен случай - уверени са, че този метод има доста преимущества. Основното е, че в забързаното ежедневие да отделиш време за среща е компликация, а да си пишеш с някого през целия ден лишава малко запас. Междувременно можеш да схванеш всичко за този човек и най-много какви са настройките му към живота. Така няма по какъв начин си " чешаш " езика с някого в продължение на часове и да си изгубиш времето.

Виж още: Емил от ''Един за друг'' посвети нова ария на Калина! Направи персонални самопризнания с текста ѝ

Божидара и Деян си писали в продължение на 2-3 месеца преди да се видят за първи път. А първата им среща в действителност била, с цел да се убедят взаимно, че това, което си го пишат, е истина. На втората пък почнала и връзката им. 

Виж още: Светлана Гущерова призна по какъв начин поддържа форма и ниски килограми! Ето и диетата ѝ

Днес двамата са женени и имат детенци на годинка и няколко месеца и сполучливо потвърждават, че любовта може да се кире на всички места. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР