Божидар Митрев, капитан на “Левски”, отвърна на Николай Бодуров и

...
Божидар Митрев, капитан на “Левски”, отвърна на Николай Бодуров и
Коментари Харесай

Божидар Митрев: “Червените” говорят за страх, притеснени са

Божидар Митрев, капитан на “Левски”, отвърна на Николай Бодуров и Станислав Манолев от ЦСКА. Стражът съобщи, че в лагера на “червените” приказват за боязън преди дербито за шампионата в сряда, защото са обезпокоени от крайния резултат, който може да се окажа извънредно значим за изхода на шампионата.

“Психологическият миг е при тях – сподели Митрев за Българска национална телевизия. – Те би трябвало да са обезпокоени, тъй като не на нас ни зависи шампионата от този мач. Излизаме за победа. Реваншът за Купата на България ще е на живот и гибел за нас, само че няма да обърнем тил на шампионата. Ако мислим единствено за купата, не е вярно. Имаме шампионат и там би трябвало да търсим позиции за Европа. Защото даже да стигнем край в шампионата, който още не е обезпечен, там всичко се случва, това е един мач. “

От ЦСКА се заканиха на безконечния противник след гръмката победа в събота над “Верея” с 5:1.

“Като виждам “Левски” и с 15-годишни да излезем те ще се опасяват от нас – сподели Николай Бодуров. – Нищо, че ни биха за Купата, видя се, че имаме повече качества. Късметът ги покри. Ако той е с нас, Господ да им е на помощ”.

Манолев също сподели мускули.

“Готов съм да поведа съотборниците си – сподели националът. – Всеки мач излизаме за победа. Не всякога се получава. За Купата ни победиха с два удара и половина. Ние имахме положения, само че не можахме да ги вкараме. Надявам се да се получи прекрасен мач в сряда и да победим.”

Снимка: Спортал
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР