Божидар Лукарски смята, че с НФСБ имат много допирни точки,

...
Божидар Лукарски смята, че с НФСБ имат много допирни точки,
Коментари Харесай

Лукарски гледа към патриотично бъдеще на СДС със Симеонов

Божидар Лукарски счита, че с НФСБ имат доста допирни точки , а двете партии към този момент разделят мястото в емблематичната постройка на " Раковски " 134. " Курсът на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към консервативно патриотичната линия ", разяснява пред БТВ водачът на Съюз на демократичните сили.

" На последния изпълнителен съвет на партията аз дадох явен знак, че курсът на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към тази линия, която се покрива от НФСБ и Патриотите . Допирни точки са отношението ни към истанбулската спогодба, позициите ни по отношение на съветския патриарх, много са нещата ", добави още Лукарски.

 НФСБ откри новия си щаб и се готви за избори
НФСБ откри новия си щаб и се готви за избори

За откриването на офиса на " Раковски " 134 по съседски бе поканен и ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски

Лукарски добави, че за обединяване с НФСБ може да се приказва след 17 април , когато този диалог ще се води на партийно равнище по време на националния съвет на партията. По думите на Лукарски концепцията му е подкрепена от по-големите районни организации на Съюз на демократичните сили.

" На съвета на партията би трябвало да се реши дали ще има придвижване към консервативно патриотични организации или към дясно демократични организации , каквито са " Да, България " и ДСБ ", изясни той

За Лукарски, ДСБ също са консервативна партия , само че в алианс с " Да, България " получават " ясно изразен демократичен уклон - нещо, което Съюз на демократичните сили не може да поддържа ".

" Съюз на демократичните сили постоянно е било притежател на синята концепция . Съюз на демократичните сили от десните партии е най-добре подкрепяна и сме с най-хубавите структури, тъй че тази коалиция както желаят да я кръщават, само че " лилава коалиция " ще е по-точно ", разяснява още обединяването на другите две партии Лукарски.

 Съюз на демократичните сили скочи на Борисов, че не изгони съветски дипломати - поддал се на натиска
Съюз на демократичните сили скочи на Борисов, че не изгони съветски дипломати - поддал се на натиска

Позицията на държавното управление по абсурда правела България второкласен в Европейски Съюз

Кой ще води обединението сред НФСБ и Съюз на демократичните сили не е ясно, съгласно Лукарски е доста рано .

" С Валери Симеонов имаме доста добър персонален контакт, само че тези тематики не сме ги обсъждали ", добяви Божидар Лукарски. За него евроизборите са добър небосвод , към който да се стреми една бъдеща коалиция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР