Божидар Лукарски и съпругата му Ива се разделиха окончателно. Две

...
Божидар Лукарски и съпругата му Ива се разделиха окончателно. Две
Коментари Харесай

Жената на Божидар Лукарски го заряза

Божидар Лукарски и брачната половинка му Ива се разделиха дефинитивно. Две години след сантименталната морска женитба, двамата са толкоз отчуждени, че хубавицата е махнала семейството му от всичките си профили в обществените мрежи, научи HotArena .

В момента Ива се подвизава с моминското си име—Йорданова и е престанала да споделя фотоси от фамилния им живот, както правеше първоначално. Раздялата им настава в миг, когато всички чакаха от тях да скрепят връзката си с дете, написа „ Ретро ”.


Ива и Божидар се венчаха преди две години на женитба по американски фасон. Те си споделиха „ Да ” в градина край морето, а церемонията бе водена от кмета на Бургас—Димитър Николов със стихове на Христо Фотев.

Сред почетните им посетители бяха министър председателят Бойко Борисов, Меглена Кунева, Владислав Горанов Даниел Митов и Лиляна Павлова. Дори Ивайло Московски и Красен Кралев почетоха бракосъчетанието на някогашния министър на стопанската система и водач на Съюз на демократичните сили.

Двамата се влюбили до момента в който делели листата с претенденти за европарламента в Реформаторския блок. Лукарски първо се прехласнал по визията на Ивайла, само че по-късно оценил, че има солидно обучение от Съединени американски щати, както и впечатляващ коефициент на интелигентност—142. Покрай партийните каузи двамата бързо си станали и близки.

Заради връзката си със синия водач Ива Йорданова даже се отхвърли от кариера у нас. Известно време тя бе зам. – началник на Агенцията за българите в чужбина, по време на кабинета „ Близнашки ”, само че откакто провокира неодобрение и обвинявания, че е назначена с подкрепи, тя подаде оставка.

Днес Йорданова се е отдала на обичаното си хоби—танците, като организира кръжоци по салса в личната си зала в София.

Мъжкият интерес към атрактивната дама не стопира, даже и откакто се омъжи. Но Йорданова настойчиво мълчи дали има човек до себе си след раздялата с Лукарски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР